Sjælesorg og SnakSammen

 

Er du alene med dine tanker og din sorg?

...så har du forskellige muligheder for at tale med et andet menneske online enten via Sjælesorg.nu eller SnakSammen.
Ensomhed kan være en farlig gæst, så ræk ud efter kontakt, dér hvor den findes. Dit forhold til folkekirken er uden betydning, både Sjælesorg.nu og SnakSammen er for alle danskere. 

Hvad er Sjælesorg.nu

Sjælesorg.nu eller "Sjælesorg på nettet" er en gratis chatfunktion, hvor du indenfor bestemte tidsrum kan få en fortrolig snak med en præst om lige ntop det, der fylder i dine tanker. - Om emner, som du gerne vil vende med et andet menneske, der er parat til at lytte. 

Hvad betyder ordet "sjælesorg"

Sjælesorg betyder - som ordet kraftigt antyder - omsorg for sjælen. Mange forbinder automatisk ordet sorg i forbindelse med tab af én, man har kær. Men faktisk dækker ordet over omsorg i alle tænkelige situationer, hvor du har det svært, befinder dig i en krise, eller har brug for at dele et eksistentielt dilemma.

Klik her for adgang til sjælesorg.nu og chatmulighed med en præst  

SnakSammen - direkte og med billede på

Tjenesten "SnakSammen" er for alle, der har brug for én at tale med. Målet er, at ingen skal føle sig isoleret, heller ikke selvom de måske rent fysisk er hjemme.

Du kan få mere viden om - og adgang til - den gratis tjeneste ved at klikke her: www.SnakSammen.dk

Røde Kors, Boblberg, TDC Net og Grundfoss Foundation står bag denne nye digitale besøgstjeneste, som blev oprettet under Coronakrisen. Hensigten er at give os alle en nem adgang til menneskelig kontakt.