Babysalmesang

 
Babysalmesang er sommerferie fra og med uge 27. Vi regner med, at der er opstart igen i august. Nærmere info følger. 

 

Babysalmesang hver onsdag

Vil du - sammen med dit barn - være med til babysalmesang skal du bare møde op i Vor Frue Kirke onsdage kl. 10. 
Der er ingen krav om tilmelding, - og dit barn skal være mellem 2 - 12 måneder ved opstart.

Lidt mere end "bare" babysalmesang

Onsdage formiddage kl. 10.00 står i babyernes tegn i Vor Frue kirke. Her afholder vi det populære babysalmesang.
Babysalmesang er et tilbud til forældre om et musikalsk, motorisk og sanseligt stimulerende samvær med deres babyer i alderen 2-12 mdr. Og du behøver ikke være verdensmester eller særligt talentfuld sanger for at kunne deltage i babysalmesang - dit barn synes nemlig, at netop din stemme er den dejligste i verden!

Babysalmesang....? Babyer kan da ikke synge salmer?

Nej...Babyer kan ikke synge med. Men kropssproget og øjnene stråler af opdagelyst og engagement, når de hører lyden af stemmerne.
Salmernes enkle tonesprog og kirkens akustik stimulerer det lille barns musikalitet, sprog og rytmesans.

Babysalmesang er mere end bare sang. Babysalmesang er Babyrytmik - i kirkens akustik! Det er fagter og danse; sæbebobler og rasle æg; intenst nærvær og kommunikation mellem baby og forælder. Sammen skaber vi en musikalsk oplevelse, hvor de smås sanser stimuleres, og kirkens smukke rum danner rammen om en tryg og rolig oplevelser, hvor nærvær er i centrum. 

Hvor, hvornår og hvordan?

Vi mødes i Vor Frue kirke. Der er ingen tilmelding du kan bare droppe ind. Vi synger og danser i kirken i ca. 45 min. og der serveres kaffe og brød i kirkens caféhjørne bagefter, hvor der er tid og rum til snak om det, der måtte røre sig. 

Undervisningen varetages af musikpædagog Kirsten Stokholm, som har stor erfaring med musikformidling til børn, og færdes hjemmevant i kirken. Læs mere om Kirsten Stokholm og Kirkebillen via dette link.

Velkommen til dig og din baby :-)