Bryllup

Vielse5

Bryllup/ Vielse. Ønsker I at blive viet i Vor Frue Kirke, skal I kontakte kirkekontoret på telefon 9631-1180 for at aftale dato og klokkeslet for vielsen. Læs i øvrigt mere om vores drop in-bryllup her.

Kirkelig velsignelse. Er I borgerligt viet, men ønsker en kirkelig velsignelse, Skal I ligeledes kontakte vores kirkekontor  for at fastsætte dato og klokkeslæt for den kirkelige velsignelse.

Vidner. Ved vielsen skal der medvirke 2 vidner. Vidnerne skal ikke foretage sig noget rent praktisk, men være til stede under selve vielsen, vidnerne bevidner at vielsen har fundet sted. Ofte vælger parrene forældre, venner eller familiemedlemmer til dette. Kirkekontoret skal have oplysninger om vidnernes navne og adresser.

Ægteskabserklæring (Prøvelsesattest). Inden vielsen skal I udfylde en ægteskabserklæring, dette gøres via borger.dk. Denne attest viser, at I opfylder betingelserne for at indgå ægteskab..

Navneændring på bryllupsdagen: Ønsker I en navneændring på Bryllupsdagen gøres dette via Borger.dk. En navneændring på Bryllupsdagen koster ingenting.

Læs mere om vielse i Folkekirken her.