Vor Frue aftener

Vor Frue aftener - et fællesskab for alle

Vær med, når vi mødes den 1. og 3. torsdag hver måned i tidsrummet kl. 17-19, hvor vi sammen bygger et meningsfyldt fællesskab, hvor fokus er på sang og foredrag.

Det er gratis at deltage i fællesskabet, og du kan vælge at deltage i de arrangementer, der passer dig - eller deltage i alle arrangementer.

Her ser du de planlagte Vor Frue aftener: 

5. januar kl. 17: Nytårsbobler og musical: Sanger Thomas Rewes , organist Peter Schüsler og sopran Marianne Heuer fejrer nytåret med os, med nogle af de skønneste musicalsange, og mens vi bliver berørt af den skønne musik, kan vi nyde forfriskende bobler. AFLYST. Er sangaften i stedet. 

19. januar kl. 17: Tro og hjerneforskning m. Aksel Toft: Sognepræst Aksel Toft kommer og fortæller om sin studieorlov, hvor han dykkede ned i, hvad hjerneforskning og tro siger om hinanden. 

2. februar kl. 17: Kyndelmisse: Vi fejrer kyndelmisse ved at synge nogle af de smukke sange, der hører sig til.

16. februar kl. 17: Morten Aagaard Korshærspræst fra Århus, Morten Aagaard, fortæller under overskriften "10 år for de rige, 10 år for de fattige, 10 år for de hellige" om, hvordan hans arbejdsliv har budt på så forskellige stillinger som hos LEGO, kirkens korshær og nu som præst.

2. marts kl. 17: Jens Eric Strudsholm. Denne aften skal vi tilbringe i revyens tegn. Jens Eric fortæller bl.a. om Liva Veel, Oswald Helmuth og vi skal naturligvis synge med på revysangene.

16. marts kl. 17: Flemming Møller Mortensen. Vi skal denne aften møde Flemming Møller Mortensen, som kommer og fortæller om sin tid som udviklingsminister. 

 

 

6. april kl. 17: Skærtorsdag måltidsgudstjeneste - nærmere info følger

20. april kl. 17: Program på trapperne

4. maj kl. 17: Fællessang: Organist Dorthe Græsborg Bruun og kirketjener Peter Clemmesen har valgt befrielsessange, som vi synger sammen i fællesskab

18. maj kl. 17: Kristi himmelfart - nærmere information på trapperne