Ord og toner: Forårskoncert med Aalborgkoret

Koncerten

Kom med til en koncert der byder på flotte forårssange, der spår om lys, glæde og forelskelse! Koret synger bl.a. Alle går og forelsker sig, De første forårstegn i Norden og ikke mindst Alberte Windings Lyse Nætter, som selveste Phillip Faber har arrangeret! Der vil også være nogle fællessange! 
Koncerten vil blive afholdt under temaet: Forår i Danmark. Sognepræst Michelle Holst Andersen vil flette korte refleksioner ind i mellem sangene, og organist Peter Schüsler akkompagnerer koret ved flygelet.
 

Korlederen

Liv er en anerkendt korleder, som har markeret sig i Aalborg med ikke blot ét kor men hele 10 af sin slags. Hun har i mange år sunget i Hasseris kirke, hvor hun desuden leder kirkens pigekor og børnekor. Liv laver desuden kor-workshops og synger i flere af Aalborg og omegns kirker. Tilbage i 2020 modtog hun endvidere Klaverstemmerens Musikpris på 20.000 kr for sit musikalske virke og udbredelse af kormusikken i Aalborg.
 

Aalborgkoret

Aalborgkoret blev dannet i 2019 under korledelse af Liv Kirstine Lund Poulsen. Koret har et repetoire, som spænder vidt fra det klassiske danske og engelske, man kender og elsker, frem til nye rytmiske og sprøde sange, som man ikke kan undgå at forelske sig i.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til sang i Vor Frue Kirke!
 

Tidspunkt:

  • Søndag den 29. maj kl. 16.00.
  • Gratis adgang