Online frem til 1. marts - Babysalmesang

Pga. Corona streamer Kirsten fra Kirkebillen babysalmesang fra Vor Frue Kirke fra og med onsdag den 6. januar til og med uge 8 - onsdag den 24. februar.

Babysalmesang er salmer, rytmer, leg, sæbebobler og nærvær for baby og forældre. Vil du også være med, så foregår det online i facebookgruppen "Musik med de små": https://www.facebook.com/groups/169912216814644?locale=da_DK

Anmod om medlemsskab i gruppen, og Kirsten "lukker dig ind" :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom til babysalmesang hver onsdag, Første gang i 2021 er 6. januar.

OBS! Drop - in Babysalmesang - der er ingen tilmelding - bare mød frem. Dit barn skal være mellem 2 - 12 måneder ved opstart.

Du og dit barn vil få hver jeres individuelle måtte med to meters afstand til næste måtte. På den måde bliver overholder vi alle sundhedsregler.

Lidt mere babysalmesang 

Onsdage formiddage kl. 10.00 står i babyernes tegn i Vor Frue kirke. Her afholder vi det populære babysalmesang.
Babysalmesang er et tilbud til forældre om et musikalsk, motorisk og sanseligt stimulerende samvær med deres babyer i alderen 2-12 mdr. Og du behøver ikke være verdensmester eller særligt talentfuld sanger for at kunne deltage i babysalmesang - mor og fars stemmer er under alle omstændigheder babys favoritstemmer!

Babysalmesang…? Babyer kan da ikke synge salmer!

Nej! Babyer kan ikke synge med. Men kropssproget og øjnene stråler af opdagelyst og engagement, når de hører lyden af stemmerne.
Salmernes enkle tonesprog og kirkens akustik stimulerer det lille barns musikalitet, sprog og rytmesans.

Babysalmesang er mere end bare sang. Babysalmesang er Babyrytmik - i kirkens akustik! Det er fagter og danse; sæbebobler og rasle æg; intenst nærvær og kommunikation mellem baby og forælder. 

Hvor og hvornår og hvordan?

Vi mødes i Vor Frue kirke. Der er ingen tilmelding du kan bare droppe ind. Vi synger og danser i kirken i ca. 45 min
For at forebygge smittespredning med Coronavirus er der ikke længere servering af fælles kaffe og brød i kirkens caféhjørne.

Du er meget velkommen til selv at medbringe mad og drikke og sætte dig sammen med andre forældre i caféhjørnet, hvis I bare overholder afstandskravet på en meter mellem hver person.

Velkommen til dig og din baby :-)

Undervisningen varetages af musikpædagog Kirsten Stokholm. Læs mere om Kirsten Stokholm og Kirkebillen her.