Corona - hvad betyder det i Vor Frue Kirke

OBS: Opdateret pr. 6. maj ifm. nye retningslinjer.
 

Gudstjenester og kirkelige handlinger

Vi holder åbent for kirkelige handlinger og søndagsgudstjenester, herunder også grønlandske gudstjenester.
Gudstjenesterne er nu igen af normal varighed på ca 1 time, og vi har fællessang. Vi opfylder naturligvis afstandskrav, og mundbind skal bæres til og fra kirken og må tages, af når du sidder ned. Vi har ekstra fokus på god hygejne og stiller naturligvis håndsprit til rådighed.
Idet vi har rigtig god plads i vores kirke (vi har under nuværende restriktioner plads til 60 enkeltpersoner og op til 160 personer, hvis man kommer i bobler / familiegrupper - til aktiviteter med sang), har vi ikke tilmelding til vores gudstjenester, og vi gør naturligvis gøre vores bedste for at skabe trygge og sikre rammer. 
 
Vi har igen åbent for kirkekaffe for maksimalt 25 personer. 

Kontoret

Kirkekontoret er åbent for personlig henvendelse efter forudgående aftale, men kan naturligvis stadig kontaktes på telefon og mail. Du finder vores kontaktoplysninger og telefon-åbningstider her.

Aktiviteter

Vi har aflyst / udskudt planlagte aktiviteter herunder også koncerter, foredrag, og vi arbejder på at få nye datoer i kalenderen. Det betyder derfor også, at vi udskyder vores kommende kirkeblad, til vi har et overblik. Følg med her på siden eller på vores facebookside: Vor Frue Kirke Aalborg.
Babysalmesang streamer vi hver onsdag - med Kirsten fra Kirkebillen. Streamingen foregår fra facebookgruppen: Musik med de små. Anmod om medlemsskab i gruppen, og Kirsten "lukker dig ind".
Vi anbefaler dig også at holde øje med vores facebookside, hvor vi naturligvis opdaterer med forskellige aktiviteter i kirken. 

Vores præster

Har du brug for at tale med Sophie Nordentoft eller Kamma J. Graversen, er du meget velkommen til at tage kontakt. Du finder deres kontaktoplysninger her. Bemærk at Kamma J. Graversen har uddannelsesorlov i perioden den 1. marts til og med maj måned. Vi er så heldige at Jens Brun er vikar for Kamma. Du kan læse mere om Jens Brun her

Kirkerummet

Vores kirke er åben for besøgende og for stilhed, refleksion og bøn i tidsrummet tirsdag - fredag kl. 10-13 - eller når vores "kirken er åben-skilt" er sat ud v. indgangen. Kirken er dog kun åben for max. 25 personer ad gangen, når det ikke er kirkelige handlinger. 
Vi følger generelt de retningslinjer, som er udstedt fra kirkeministeriet, og som du kan finde her.

Tak for din forståelse og omtanke for andre og dig selv i denne Corona-tid. Vi glæder os til at åbne kirken for alle aktiviteter igen.