Corona - hvad betyder det i Vor Frue Kirke

Gudstjenester og kirkelige handlinger
Fra 4. januar holder vi åbent for kirkelige handlinger og søndagsgudstjenester, herunder også grønlandske gudstjenester.
Gudstjenesterne er på 30 minutter, uden fællessang. Vi opfylder de øgede afstandskrav, og mundbind skal bæres til og fra kirken og må tages, af når du sidder ned. Vi har ekstra fokus på god hygejne og stiller naturligvis håndsprit til rådighed.
Idet vi har rigtig god plads i vores kirke (vi har under nuværende restriktioner plads til 50 personer), har vi ikke tilmelding til vores gudstjenester, og vi gør naturligvis gøre vores bedste for at skabe trygge og sikre rammer. 
Kontoret
Kirkekontoret er åbent for personlig henvendelse efter forudgående aftale, men kan naturligvis stadig kontaktes på telefon og mail. Du finder vores kontaktoplysninger og telefon-åbningstider her.
Aktiviteter
Vi har aflyst / udskudt planlagte aktiviteter herunder også koncerter, foredrag, og vi arbejder på at få nye datoer i kalenderen. Det betyder derfor også, at vi udskyder vores kommende kirkeblad, til vi har et overblik. Følg med her på siden eller på vores facebookside: Vor Frue Kirke Aalborg.
Babysalmesang streamer vi hver onsdag - med Kirsten fra Kirkebillen. Streamingen foregår fra facebookgruppen: Musik med de små. Anmod om medlemsskab i gruppen, og Kirsten "lukker dig ind": 

Vores præster
Har du brug for at tale med Sophie Nordentoft eller Kamma J. Graversen, er du meget velkommen til at tage kontakt. Du finder deres kontaktoplysninger her. Bemærk at Kamma J. Graversen har uddannelsesorlov i perioden den 1. marts til og med maj måned. Vi er så heldige at Jens Brun er vikar for Kamma. Du kan læse mere om Jens Brun her

Kirkerummet
Vores kirke er åben for besøgende og for stilhed, refleksion og bøn i tidsrummet tirsdag - fredag kl. 10-13 - eller når vores "kirken er åben-skilt" er sat ud v. indgangen. Kirken er dog kun åben for max. 5 personer ad gangen, når det ikke er kirkelige handlinger. 

Vi følger generelt de retningslinjer, som er udstedt fra kirkeministeriet, og som du kan finde her.

Tak for din forståelse og omtanke for andre og dig selv i denne Corona-tid. Vi glæder os til at åbne kirken for alle aktiviteter igen.