Er du alene med dine tanker? Læs om 'sjælesorg.nu'

Hvad er Sjælesorg.nu?

Sjælesorg.nu – eller ”Sjælesorg på nettet” – er en gratis chatfunktion, hvor du inden for bestemte tidsrum kan få en fortrolig udveksling med en præst om lige netop det, der går dig på. Altså emner, som du gerne vil vende med et andet menneske, der er parat til at lytte.

Hvad betyder ordet ”sjælesorg”?

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Mange forbinder automatisk ordet med sorg i forbindelse med tab af dem, man har kær, men faktisk dækker ordet over omsorg i alle tænkelige situationer, hvor du har det svært, befinder dig i en krise eller har brug for at dele et eksistentielt dilemma.

Åbningstider udvidet lige nu

I disse uger med Coronavirus, hvor mange mennesker er mere alene i deres hjem, er der udvidet åbningstid på Sjælesorg.nu  Du kan chatte/skrive med en præst hver dag mellem kl. 10 og 22. 

Klik her for adgang til sjælesorg.nu og chatmulighed med en præst

 

Vi skal passe på vores sind

Vi skal alle passe på vores sind, når hverdagen forandrer sig så voldsomt, som det sker i denne tid. Ensomhed kan være en farlig gæst, så ræk ud efter kontakt, hvor den findes. Her er sjælesorg.nu et godt bud. Dit forhold til Folkekirken er uden betydning - tjenesten er et tilbud til alle danskere.